Current Favourites


 

 

Летни моменти

 

Потопете се в слънчевите лъчи, усетете свободата и просто бъдете щастливи, радвайте се на живота и споделяйте летните моменти с някой, когото обичате! От какво още имаме нужда !? :)История в Манхатън

 

 

Моето първо приключение в Америка беше Ню Йорк - градът, който никога не спи. Беше много вълнуващо на излизане от летището се усещаше този различен дух, беше Америка. :) Йога и кристали

 

 

Природата е достатъчно уникална, за да помогне при намаляване на стреса, поддържане на баланса и да ни прави щастливи, просото трябва да следваме знаците и.

Alo Yoga Favorites


Йогалатес проспект:7 упражнения за тознизиращ старт на деня

Йогалатеса е комплекс от упражнения от пилатес, дихателни практики, йога асани и релаксация.

 

Синьо райе и пролетни емоции

Разцъфнали дръвчета, слънчеви лъчи и пъстри цветове обагрили природата. В тон с времето е съчетана и днешната визия, в спортно елегантен стил и мотиви в синьо и бяло.

 InStyle Box Summer Edition

Лято е и е време да се погрижим за косата и кожата си. Като истински фен на кутии за красота, днес съм щастлива, заедно със световно известното модно списание InStyle да ви представя лятото издание на  Instyle Beauty Box.

Пътуване: Банско

Банско богат със своята природата и чист въздух, предоставя и възможността да похапнете вкусно в българските механи, където храната е буквално домашни сготвена по рецептите на баба. 

 

 

Pirin Golf & Spa

 

 

Пирин голф и спа комплекс, пълноценно и изпълнено с хубави емоции. Заобиколен от красотата на Пирин планина и изобилието от чистият въздух, Пирин голф комплекс се оказа моя любима дестинация. 

 

Как да носим плетено бюстие

 

 

Напоследък свикнах да нося и комбинирам визии в кънтри стил. Просто го обожавам! Днешната визия е също вдъхновена от кънтри музиката, която доста слушам напоследък.

 
Instagram

 Follow me