Йогалатес

СЕЛЕКТИРАНИ КАТЕГОРИИ


Спортът е моята страст и неразделна част от живота ми. От пет годишна се занимавам с различни видове спорт, като балет, художествена гимнастика, волейбол и др., но пилатеса и йогата покориха сърцето ми. Обобщено като комбинация от двата спорта - йогалатес е мой верен спътник всеки ден.

Като се замисля йогата се появи в един много важен за мен момент в живота ми. Може би в момент в който най - много имах нужда от това, за да преоткрия себе си във всяко едно отношение.  И така до днес, практикувайки аз научавам нови и интересни неща за света, хората и за самата мен.

С практика повече от 4 години, като преподавател по йогалатес успях да изградя, знания и различни техники, които да предавам на своите ученици всеки ден. Смело мога да кажа, че обожавам това което правя и съм наистина щастлив човек, който има възможността да осъществи своята мечта.

Така с течение на времето започнах да навлизам все повече в този йогалатес свят и реших да изработвам индивидуални тренировъчни програми.

Когато започнах да се занимавам с йога и пилатес, не можех да си пипна дори пръстите на краката и тогава първата ми мисъл беше: "O не това не е за мен!", бях буквално отчаяна от собствените си резултати. Докато не разбрах с времето, че всичко е практика. И така до днес. Затова мое много любимо мото е, че няма невъзможни неща.

Защото щом аз мога, може и всеки от вас! Добре дошли в света на йогалатес. Вдишайте и се потопете в своето собствено приключение!

 

Какво е йогалатес проспект и защо го препоръчвам?

 

 

Йогалатес проспекта е вид електронна книга, която е изготвена от мен и ви позволява да научите и изпробвате различни пилатес техники и йога асани, като част от дневната си практика.

 

Защо го препоръчвам? Защото електронната книга ви дава възможност да вникнете дълбоко в материала и основата за изпълнение на упражненията правилно. Надявам се да ви помогна да научите различни пилатес упражнения и йога техники и да можете да ги приложите в дневната си практика, като най - важното е  да се забавлявате!

 

Затова съм ви подготвила, така нареченият trial workout или електронен проспект, който можете да свалите и да изпробвате сега.

Вижте електронния проспект тук: 7 упражнения, за тонизирано начало на деня.

 

Повече за изготвяне на индивидуални и тренировъчни програми, може да прочете по - долу или ще се радвам да се свържете директно с мен.

 


Как йогата промени живота ми?

 

 

Много хора не познават значението на йога и с какво се занимава.

Йогата е учение, тя е изкуството да познаваш себе си и да изразяваш, контролираш чувства и емоциите си. Йога е начин на съществуване и сливане с вечността, сътворена от самия теб.

 Йогалатес за тялото и ума

 

 

Как йогалатеса наистина може да ви помогне и да развие тялото и ума ви?! Йогалатеса е комплекс от упражнения от пилатес, дихателни практики, йога асани и релаксация.Wanderlust Festival

 

 

Какво е Wanderlust? Wanderlust е фестивал, поставил началото си в САЩ, Калифорния през 2009 година. По време на фестивала се осъществяват различни йога практики и медитации на открито. Освен това има и допълнителни събития, на които можете да вземете участие.Спорт, състояние на духа и цели

 

 

Днес ще си поговорим  за състояние на духа, лично отражение и цели.
Когато мислите за спорт какво е първото нещо, което ви идва наум?Instagram

 Follow me