Giveaway


Йогалатес за тялото и ума

 

Как йогалатеса наистина може да ви помогне и да развие тялото и ума ви?! Йогалатеса е комплекс от упражнения от пилатес, дихателни практики, йога асани и релаксация.


Приготвила съм ви няколко йога асани и пилатес пози, които исках да ви споделя, които поддържат тялото и ума в хармония. Упражненията не са трудни и не се нуждаете от кой знае каква подготовка. Трябва ви една йога пътечка и мотивация.

Като учител и част от дневната ми практика  по йогалатес има някои важни неща, върху които бих искала да акцентирам.

 

Какво е важно да знаете:

  • Ако не се сте опитен в йогалатеса все пак имайте в предвид, че трябва да бъдете внимателни при изпълнението на упражненията. 
  • Трябва да знаете, че поставяте на риск, начинът на изпълнение на упражненията, освен ако не са съпроводени от учител или не сте ги практикували вече.
  •      Имате нужда от удобни дрехи и се въоръжете с търпение.
  •      Вие се занимавате с йога и пилатес, не само защото искате да имате хубаво тяло. Вие го практикувате заради себе си, защото това ви прави щастливи и ви кара да се чувствате добре.


Запомнете:

Всяко начало е трудно, но резултатите са вдъхновяващи и мотивиращи.
Вдишайте и се отдайте на вашето духовно приключение! :)7 пози за тознизиращ старт на деня


Тъй като блогът навършва 2 години, съм ви подготвила електронен проспект с 7 йога асани и пилатес упражнения, с които да започнете денят си позитивно и изпълнени с енергия. Единственото, което трябва да направите е да свалите проспекта от линка по долу. :)

Download
Йогалатес - дневна практика
Електронният проспект съдържа, седем йога асана и пилатес упражнения, с които да започнете денят си изпълнени с енергия.
Yogalates - daily routine e-book.pdf
Adobe Acrobat Document 9.8 MB

Instagram

 Follow me