Healthy Living


Enjo

 


Здравейте скъпи читатели,

 

всеки от нас се стреми да живее здравословно като  използваме модерните супер храни, правим йога, но към здравословния начин на живот се отнася и начинът на чистене и поддръжката на нашият дом. Преди около 2 седмици имах удоволствието да присъствам на събитие на Enjo България. Enjo са австрийска фирма, която произвежда продукти за екологично почистване на дома без химия, само с вода. Често не си даваме сметка, че използването на химия у дома, може да предизвика алергични реакции и почистването  на  повърхностите например в кухнята е крайно нездравословен, тъй като химия влиза в организма ни.

 

Щастлива съм да си партнирам с Enjo България, чрез тях аз открих един нов свят и здравословен начин да поддържам домът си чист. Чистенето е по- лесно и бързо. Продуктите, които предлагат са пригодени за всичко в едно домакинство. От специални ръкавици за кухнята, банята, хола, пода също и козметични гъбички за почистване на грима и пилинг за лице. Кожата е безупречно чиста и сияе. Освен всичко това, предлагат и екологично чисти препарати за домакинството като прахове за пране, разтвор за съдомиялни, сапуни които са изцяло на растителна основа. Аз съм много чувствителна към препарати за почистване и реагирам алергично към много от тях, с Enjo намерих един приятел в свое лице. Химическите препарати останаха за мен в миналото, освен че спестяват пари, те правят животът ни по - здравословен и приятен.

 

Искам да изкажа специални благодарности към Мая Христова главен мениджър на Enjo за България, за подкрепата и доверието, както и на целият екип от професионалисти, които биха ви консултирали с удоволствие да изберете подходящите продукти за вашият дом.

 

 Instagram

 Follow me