Красота

SELECTED CATEGORIES


InStyle Box  - Spring Edition

 

Радвам се да ви представя един от фаворитите ми днес  и съвместната ми работа със световното списание InStyle Magazine Germany!

 

Instyle Magazine представя пролетното издание на InStlyle Beauty Box. Страхотна комбинация от стил, вдъхновение от аксесоари и невероятни продукти за красота. Вътре в кутията ще намерите разнообразие от качествени продукти, отстъпки, както и 3 месеца безплатен абонамент за списанието.

 

Бюти бокса е пълна с изненади и определено си заслужава. Продуктите, които можете да намерите вътре са: шампоан "I Am Pure" Detox Line - Udowalz, Luxury Body Silk - Apple&Bears, крем за ръце - iPuro, течен сапун за ръце Palmolive магнолия, Jorg Obe oсвежаващ пилинг маска и балансиращ крем с екстракт от бял чай, гривна носеща късмет и аксесоар за коса Purelei , Nucao енергийно блокче с ачия и бадеми, супер храна Lebepur с арония, ачия и малини и много сладка чаша  с еднорог, която се превърна в една от любимите ми чаши, в която с удоволствие пия кафето си, както и атрактивни отстъпки за различни продукти и услуги.

 

След като тествах всички продукти от Instyle бокса, определено ги препоръчвам горещо. InStyle знаят как да правят жените щастливи!

 

Ще се радвам да споделите ако имате опит и с други бюти бокс и какъв вид  продукти сте изпробвали?Instagram

 Follow me