Лайфстайл

SELECTED CATEGORIES

 


InStyle Beauty Box - Summer Edition

Лято е и е време да се погрижим за косата и кожата си. Като истински фен на кутии за красота, днес съм щастлива, заедно със световно известното модно списание InStyle да ви представя лятото издание на  Instyle Beauty Box. Винаги ме изненадват с невероятни продукти и аксесоари.
През лятото често ходим на партита, плаж или просто стягаме куфара си за почивка. Нека разгледаме какво има в кутията на InStyle!

В бюти бокса ще намерите:

- Козметични продукти -
Най - хубавото за мен в бюти бокса е червилото на Douglas, което прави устните зашеметяващо червени, готови да покорите света. Има също и лак за нокти на
Avon в цвят "Fabulous" с гел ефект и с наистина дълготраен ефект.

 
- Продукти и грижа за косата -
Също така намерих в кутията и любимите ми гумена ластици за коса от Rapunzel of Sweden, Botanical Fresh Care Elexir от L'Oreal и един от любимите ми шампоани и балсами с арганово малсо от Ogx, който защитава косата от UV лъчите.

- Продукти и грижа за кожата -
Ръкавица автобронзант от "Comodyness" и маска за лице за дълбоко овлажняване от Vandini.

Това не е всичко, другите бюти аксесоари са едно истинско ароматно изживяване за кожата: Soft watermint - лосион за тяло от Treaclemoon и ароматен сапун с етерични масла от Aqua Colonia.

 
- Аксесоари -
С дънковият аксесоар на Levi's - Levi's Pins можете да прибавите още лятно настроение към дрехите си, като ги приложите към дънковото си яке например.

Един много важен аксесоар, който задължително трябва да присъства към аксесоарите ви за пътуването, е багажният етикет, той е специален подарък от InStyle с летен мотив - фламинго.

InStyle също са помислили за нашият вкус и ни изненадват с магическия микс пуканки от Corn Chico. З
а да се насладите напълно на бюти бокса, вътре ще намерите и много кодове за отстъпки на любимите си марки. InStyle Box, едно истиснко бюти изживяване!

 


Write a comment

Comments: 0

Instagram

 Follow me