Музика и стил - Acoustic Champagne


Обикновено публикувам различни мои визии, но този път ще споделя с вас нещо много хубаво и музикално. Те са Acoustic Champagne, обичат да правят музика и да изглеждат страхотно на сцената е много важна част от тяхната работа. Сега е моментът да изкажа благодарност към тях за сътрудничеството и доверието в мен като стилист.

Днешната визия е фокусирана върху мъжката мода и как да изглеждаме модерни и добре на сцената. След като опитахме различни стилове, накрая се спряхме на една много изчистена визия: панталони, риза, обувки и колан в същия цвят като обувките. Тъмно сините панталони в комбинация с сребърната риза подчертават тази елегантност, но в същото време все още с привкус на рок и модерен стил. Освен начинът по който изглеждат на сцена, може да се насладите и на музиката, която правят, тя е зареждаща и изпълнена много настроение. Acoustic Champagne интерпретират
хитове на популярни изпълнители като Елвис Пресли, Ерик Клептън, Бруно Марс и др.

 

Тук може да видите визията и част от фотосесията, на която изключително се забавлявахме. Благодарности към Армин Цедлер, за прекрасните снимки.


За повече информация можете да посетите: www.acousticchampagne.com

 


Риза - Seidenschticker

Панталони - Teddy Smith

Обувки - Strellson

Колан - Bugatti


Място за вашият коментар

Comments: 0

Instagram

 Follow me