Jord Wood Watches


Есента почука на вратата ни, топла, красива и цветна. Както при всеки сезон изборът на нашата визия и аксесоари към нея са неотлъчна част от ежедневието. От доста време исках дървен часовник и тук е моментът да благодаря на Jord Wood Watches за съвместната работа и този уникален и незаменим аксесоар, който нося всеки ден с удоволствие. 

     

Jord Wood Watches предлага тези красиви дамски и мъжки часовници. Буквално се влюбих в серията Frankie и моделът Zebrawood & Navy. Нещото, което особено ме впечатли е големият 45 мм  циферблат, изработен от стъкло: сапфир - кристал. Трябва да призная, че сверката на времето определено доставя  удоволствие всеки пък когато погледна своят Frankie. Освен елегантния си дизайн, часовникът е удобен за носене и незаменим аксесоар към визията ми всеки ден. 

 

Подарък

Имам изненада за вас! Само сега имате възможността да спечелите ваучер на стойност 75$ и това не е всичко, когато се регистрирате получавате автоматично 20$ талон за отстъпка. Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате на този линк:

 

https://www.woodwatches.com/g/catherineworld

 

Можете да се регистрирате до 13/11/2016. Ваучерите и талоните за отстъпка са валидни до 15/03/2017 г.

 

Пожелавам ви успех!

 

Тук можете да разгледате всички модели мъжки и дамски часовници: https://www.woodwatches.com/shop/women#catherineworld

 


Място за вашият коментар

Comments: 0

Instagram

 Follow me