Fashion

SELECTED CATEGORIES


My Summer Favourites

В сезонът на почивките често отделяме специално време за шопинг преди да започнем да стягаме куфара си за лятната ваканция. Ето някои от моите топ 5 летни аксесоари.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Шапка

 

Шапката е един от най - необходимите и незаменими летни аксесоари. Тя може да бъде прекрасно комбинирана към всяка лятна визия. Какво по- хубаво от красива шапка, която хем е красив аксесоар за лятото хем ни предпазва от слънцето. Обичам всякакви шапки с големи козирки, те придават шармантност на визията.

 


Плетена чанта

 

Плетената чанта е една от най - любимите ми летни аксесоари, подхождащи на почти всеки летени тоалети. Обожавам да нося плетени чанти през лятото. Те са не само шик аксесоар, но и неразделна част от всекидневната визия.

 


Бижу

 

Като фен на по - семплите бижута, залагам основно на нещо по- изчистено и нежно. Голям привърженик съм на гривните с чарм. Хубавото при тях е че те могат да се комбинират според визията и независимо сезона, могат да бъдат така напаснати, че да придадат красив завършек на тоалета и да подчертаят стила.

 


Еспадрили

 

Честно казано аз никога не съм била заклет привърженик на еспадрилите и често съм ги отричала като лятна обувка. Но ето че никога не е късно да се влюбиш.

Интересното е, че от както ги имам не спирам да ги нося. Удобна обувка и must have в гардероба ни за лятото.

 


Очила

 

Един много необходим аксесоар през лятото. Обичам да нося очила във всякакви цветове и да ги съчетавам в комбинация с визията си. Това лято съм заложила на очила в ретро стил, в различни цветове.

 


Споделете с мен кои са вашите любими летни аксесоари?


Write a comment

Comments: 0

Instagram

 Follow me