Fashion

SELECTED CATEGORIES


Think in Pink - Мечтателски дух и романтика

 

При едно от последните ми посещения на изложение на скулптури и картини в Германия, попаднах и на приказна градина, която ме плени. Изобилие от красота, стил, вкус и изисканост. Изкуството независимо под каква форма е неповторимо само по себе си.

 

Модата, тя е изкуство и част от артистичната ни същност, като начин да изразим себе си, създавайки своят индивидуален стил. Лятото почти настъпи и ни радва с цветовете си, природата, цветята, уханието на розите и слънчевите дни. Темата за флоралните мотиви присъства с ясен почерк в тазгодишната колекцията на почти всеки бранд. Флоралните мотиви не само че са модерни, те са ми любими. И розовото може да се каже, че е новото червено.

 

Флорални мотиви в розово, те са романтични, те са женствени и напомнят за онова време изпълнено с харизма и безгрижни дни.

 

Този пост е може би повече свързан с романтиката и мистичното, отколкото с мода. За истинското, за природата и мечтателския дух. За това, че всеки миг е толкова красив, колкото можем да отворим сърцата си, за да го почувстваме.

 


Dress - Clockhouse

Bag - Orsay


Instagram

 Follow me