SELECTED CATEGORIES

TravelAmericaA journey to myself

 

 

Има различни видове истории за приключенски пътувания, но това беше специално. То беше пътуване към самата мен.


За мен това пътуване беше промяна, беше мечта и един от най-щастливите моменти в живота ми.

Америка не беше просто желано пътуване, толкова много години мечтаех за това.

 

Не знам дали някои от вас са имали това чувство да принадлежат някъде дори никога да не сте били там !?

Това беше моето усещане за Америка и по-точно усещането ми за Калифорния. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос дори и сега след като бях там.

То е като песен с подходящ текст и мелодия.

Планирах това пътуване отдавна. Планирах го няколко пъти и през всичките тези пъти то не се състоя. Този път просто реших да отида там, но без очаквания.

 

Има една мисъл, която ме преследваше: 'Най-хубавите неща в живота не са планирани, те просто се случват! '

Знам, че може би не много хора ще решат да пътуват сами, но аз го направих. И това беше едно от най-хубавите неща, които някога са ми се случвали! Пътуване към себе си!

Благодарна съм за всички невероятни хора, които срещнах там. Те имат специално място в сърцето ми и ме отведоха на места, които може би никога бих достигнала сама!

Ако имате мечта, борете се за нея! Преминах през различни моменти от живота си и да последвам сърцето си, беше най-хубавото нещо, което някога съм правила!

 

New York - Empire State


Ню Йорк, един от най - големите градове в света и градът, който никога не спи! Моето пътуване до Empire State беше невероятно и незабравимо. Повече за цялата история четете в блога.

California - La La Land


Калифорния има специално значение за мен и престоят ми Лос Анджелис беше магически момент в живота ми! Местата, които посетих бяха много красиви и вълнуващи. Повече за Лос Анджелис четете в блога.Instagram

 Follow me