California - La

 

My California dreaming

 

Някой ми каза, че Калифорния е мястото, където трябва да бъда! Калифорния е моето място където се чувствам свободна, то е изпълнено с толкова  увлекателни места, магическа енергия и безкрайна красота от пейзажи. Имах мечта да отида в Калифорния и го направих и сега ми се струва, като мечта, че съм била там. :) Трудно е да се опише това място, защото има специално значение за мен и оставих част от сърцето си там завинаги!

По време на престоя ми градът на който се спрях беше Лос Анджелис, голям и впечатляващ град с много забавления и интересни места. Много от тези места са едни от най-популярните в света като
Venice Beach, Malibu, Hollywood, Santa Monica, Orange County и много други. Лос Анджелис за мен е град на изкуството, там можете да усетите изкуството, то е като магия наоколо. Това е градът с може би най много слънчевите дни в годината и особено което ми харесва там е, че е различно във всяка част на града в която се намирате. Може би това е причината LA да е толкова специален и уникален.

Моето любимо място е край океана, толкова е магически, а плажовете са като във филмите. За краткото време,в което бях там  видях много неща и срещнах толкова невероятни хора. Лос Анджелис, известен също като града на ангелите има наистина силно изявена духовност. Може би има най-много магазини за йога на едно място, които някога съм виждала в живота си. Той има всичко от йога до вегетариански и вегански ресторанти почти на всеки ъгъл. Въпреки храната и духовната страна, Холивуд има своята собствена красота и магнетичност. Известен със своя нощен живот, изкуство, музика, филми и хълмовете. Холивуд Хилс е удивително място,  което да посетите ако просто искате да избягате от големия град и се насладете на деня.

 
За краткия си престой там видях някои наистина интересни и красиви места, които бих искал да споделя тук с вас. 

 

 

 

Градът на ангелите  - Лос Анджелис 

 

 

Холивуд и Бевърли Хилс 

 

 

 

Обсерваторията Грифит 

 

 

 

 

Венис бийч

Instagram

 Follow me