New York - Empire State

 


За тези от вас, които никога не са били в Ню Йорк е много трудно да се опише градът. Дори и за краткото време, в което бях там видях много неща. Престоят ми се състоя от разглеждане на забележителности до разходки из Central Park  или любуване на Махатън с коктейл в ръка на някой roof top бар. Ню Йорк е толкова мегаполитен, че точно описание би било невъзможно. Когато мисля за Ню Йорк, нещата, които идват в съзнанието ми, са: забързан, шумен, мръсен, непредсказуем и разказващ истории.  Не е възможно да се опише това място с една дума.

Наистина си заслужава да познаваш хората там, които могат да ти дадат насоки, преди да се сблъскаш с  трафика и метрото :) Това може би беше наистина най-трудно за мен в началото. От друга страна, Ню Йорк е необятен от вдъхновения като небостъргачите, артистичните хора танцуващи по улиците, всякакви ресторанти, които можете да си представите и моите любими roof top барове с зашеметяващи гледки над Манхатън.

 

Някои от вас биха казали и това е всичко? Разбира се, че не :) За кратко време бях тук, давам ви съвети и любими места за посещение в Ню Йорк. За повече впечатления следвайте моята история от ню Йорк и фото галерията.

 


 

 

 

 

Manhattan

Градът, който никога не спи. 

 

Statue of Liberty

 

 

Приключенско пътуване. 

 

 

Brooklyn Bridge

 

Където мечтите са безкрайни. 

 

 

 

World Trade Center Observatory

 

Ню Йорк от всеки ъгъл. 

 

 

 

Central Park

 

 

Любимо място за релакс. 

 

 

 

 

Museum of Natural History

 

 

Динозаври и още нещо... 

 

 

 

 

Roof Top Bar

 

 

Вечери от Сексът и градът. 

 

 

 

The New York Public Library

 

 

 Instagram

 Follow me