Пътувания

SELECTED CATEGORIES

 

 

Pirin Golf & Spa - Bulgaria


Въпреки официално настъпилата есен на мен все още ми е лятно и не ми се иска любимият ми сезон да свършва. С летни емоции и слънчево настроение е свързан и следващия ми блог пост.

Забързани в ежедневието понякога забравяме за почивката, а тя си остава важна, за да сме пълноценни. Такова беше и едно от последните ми посещения в Пирин голф и спа комплекс, пълноценно и изпълнено с хубави емоции. Заобиколен от красотата на Пирин планина и изобилието от чистият въздух, Пирин голф комплекс се оказа моя любима дестинация. И не защото играя голф, а защото комфорта и красотата, който той предоставя ме плени.

 

Там може освен да се насладите на красивата природа и чистият въздух да правите куп други неща, като приятна разходка, да играете голф, да посетите спа центъра, да правите йога, да плувате и да се отдадете на заслужена почивка. На мен като че ли не ми стигна времето там, но сметка на това му се отдадох напълно.

 

Споделям ви няколко фотографии, от които се надявам да добиете поне малка представа за комплекса и част от красивата ни родина България.

 


Poncho - Clockhouse

Shorts - Clockhouse

Sunglasses - Clockhouse


Instagram

 Follow me