Лятото е за пътувания, вдъхновения и наблюдаване на залези. Последното ми пътуване беше до Виена. Това беше първото ми посещение на града и съм много положително впечатлена и вдъхновена от красивите сгради, гледки и замъци. Всичко силно ми напомняше на София, улиците, маниерите и хората. Въпреки кратките два, но много интезивни дни прекарани там, беше незабравимо.

Да бъда честна за първи път видях Дунава и това някак още по силно ми напомни за България, някак почувсвах Виена като частица от моят дом.

 

Какво да правим във Виена за 48 часа? Тъй като обичам замъци и исторически места, разбира се посетих два от най известните замъка в света Шонбрун и Белведер. Дне места, които задължително трябва дас е видят при посещене на града. Центърът е мнгоо красив, тъй като страрите сгради са толкова красиви и обсипани със злато. везерта посетих Пратера, най известния луна парк, който работи целогодишно. Задължително ямст о да отидете във виена, където е най старото виенско колело от втората световна война, то се води също и като символа на Виена.

 

Града е вече  и мнгоо известен с много силно развиващета се там йога и събития. Последния ден посетих един от най известните йога фестивали в света Wanderlust. Мнгоо въхновение, положиъелни емоции и прекрасни приятели. Така моментите са още по запомнящи се и споделени.

Instagram

 Follow me